Packraftkokoontuminen Vantaanjoella 16.9-18.9.2016

Taas se on täällä! Nimittäin packraftkokoontuminen. Aikataulu ja sijainti lyöty lukkoon, mutta tarkempi ohjelma ja yöpymispaikat varmistuu lähiaikoina.

Perjantai 16.9. Kokoontuminen jollekin Kytäjä-Usmin (info-sivut) tulipaikoista (tieto tarkasta paikasta julkaistaan elokuun aikana). Illanviettoa nuotion äärellä hyvässä seurassa. Kytäjä-Usmin alueella on mahdollisuus myös mukavaan “järvihyppelyyn” ja kalastamiseen.
Lauantai 17.9. Kävelemme leiripaikalta vedenkorkeudesta riippuen joko Kytäjoelle tai Vantaanjoelle, josta jatkamme alavirtaan Nukarinkoskille (kalastustietoutta ja melontatietoutta). Melontamatkaa kertyy noin 20km, ja aamulle jokunen kilometri kävelyä. Toinen yö vietetään tulipaikalla Nukarinkoskilla.
Sunnuntai 18.9. Jatkamme melontaa Vantaanjokea alavirtaan Myllykoskelle (kalastusinfoa ja melontainfoa). Melontamatka noin 13km. Myllykoskelta halukkaat voivat jatkaa jokea alavirtaan Vantaalle tai vaikka merelle saakka tai aloittaa kotimatkan julkisilla. Autonsiirtoja voidaan järjestellä tarpeen mukaan.