Katri hankeen!

Partiokaverini Katri. Se sekopää joka aina keksii kaikenlaista puuhaa itselleen tarvitsisi apua. Sinun avullasi tämä rämäpää kokee jotain aivan uutta. Olen tuntenut Katrin ehkä noin 15 vuotiaasta asti. Silloin menoa riitti kuin pienessä kylässä. Vuosien saatossa meno ei ole laantunut vaan lisää tulee. Äänestäminen on helppoa koska vaihtoehtoja on kaksi: Sinä itse tai Katri. Linkki äänestykseen alempana.Elämässä on muutakin kuin perhokalastus. Vie minut hankeen!

Haluatko nähdä mitä käy, kun perhokalastukseen piponsa tupsua myöten hurahtanut nainen matkustaa 300 km läpi arktisen tundran, koiravaljakon kyydissä viisi untuvatakkia päällä?

Nyt se on mahdollista. Nimittäin olen kuullut huhua, että merikin jäätyy joskus ja minun täytyy kehittää uusia seikkailuita sen sulamista odotellessa. Tämän vuoksi olisin lähdössä suurella innolla Fjällräven Polariin – jos vain saan taakseni tarvittavat tukijoukot, sinut! Kaikki tuki, rakkaus ja myötäeläminen tulee nimittäin enemmän kuin tarpeeseen. Eniten ääniä saanut suomalainen pääsee reissuun.

Tukea voit näppärästi äänestämällä omilla Facebook-tunnuksillasi. Aikaa napin klikkaamiseen kuluu viitisen sekuntia, sivua ei tarvitse jakaa tai tykätä. Tosin jos haluat, laita ihmeessä linkki kiertämään. Mitä useampi tietää unelmastani, sitä helpompi meidän on se yhdessä toteuttaa.

Lupaan reissunpäältä selfieitä rekikoirien kanssa, raporttia tundragourmeesta ja makuupussin pehmeydestä. Lisäksi perhovapani lähtee mukaan, joten kanssaseikkailijoille on luvassa pienimuotoinen heittokurssi lumikentällä.

Kiitos <3
Instagram: @Katriwader