Edelleen elossa

Pitkä aika viime kirjoituksesta. Koululla pitänyt kiirettä ja muutama yö laavulla kun ei ole viitsinyt valua kotiin asti. Viime viikkoina ohjelmassa on ollut vaikka mitä...
EA2 kurssia, markkinointia, mainontaa, yritystoimintaa, suunnistusta yöllä, köysijuttuja, ramborataa asiakkaiden kanssa, perinnekalastus ja metsästys yms. Ai niin ja tänään käytiin ampumaradalla räiskimässä kiekkoja haulikolla sekä kiväärillä hirvikoetta. Kaikki olisi päässyt hirvikokeen läpi jos olisi ollut virallinen tilaisuus. Iltapäivästä vielä metsästäjätutkinto jonka pääsi läpi 60% eli yllättävän moni verrattuna aikaisempiin kursseihin. Koe ei ole pakollinen ammattitutkintoa varten, mutta sellainen löytyy nyt taskustani :)
Suurin osa kuulumisista löytyy twitteristä joten sieltä saa ehkä paremmin kuvaa mitä päivittäin tehdään. Alla muutama fiiliskuva.

Punos.
EA2 kurssin hypotermiapotilas.
Ensilumi osui sopivasti yösuunnistukseen.
Erilainen rakovalkea :)
Asiakkaiden kanssa maastossa. Tämähän on aivan täydellinen risti... Yritettiin huijata piilottamalla osa osista, mutta jäätiin kiinni. Tää on niin hävitty peli.
13 minuuttia niin vesi kiehui kattilassa ja "majoite" pystyssä. Tämä ja edellinen kuva on Eerikkilän yksi ohjelma jota myydään asiakkaille nimellä "Härkätien haaste". 
Kalastusjuttuja. Launi kahdella tapaa tehtynä. Pelkkä puukko työvälineenä.

Ampumaradalla ihmettelemässä. Nappi heittää kiekon ilmaan ampujalle.