Nuuksiota ja markkinointia.

Taas vierähti yksi viikko koululla ja metsässä. Alkuviikon markkinointitunnin jälkeen saunaan ja juhlimaan. Tähän vuoteen osuu 19 synttärijuhlat koululla :) Voi sitä krapulan määrää tiistai aamulla... Maastofillarilenkki ja suunnistusta loppupäivä.  Pikainen tutustuminen Forssan prismaan, silmälasien suoristus ja sapuskat tulevalle Nuuksion retkelle.


Aamupala haltiassa ja kohti Mustalammen tulipaikkaa. Retkellä oli mukana biologi jota pommitettiin vaikka minkälaisilla kysymyksillä sammalien lisääntymisestä lähtien.

Oppaamme haltiassa.
Yksi näyttelyn kohteista.
Haltian ja Mustalammen välillä kulkevalla merkityllä polulla sijaitsee ehkäpä ne kahdet hassuimmista rappusista. Metalliset ja loputtomat.  Metalliset tuntuu oudolle, mutta kestää varmasti pitkään. Loputtomat ON loputtomat. Siltä te tuntuu.


Ryhmänvetäjät tunnistaa Turusta. 
Iltapäivällä Mustalammen tulipaikalla mielessä ruoka ja telttojen pystytys. Poikkeuksellisesti minun ryhmällä ei ollut nuotioruokaa vaan keitinsapuskana kebabia ja muusia.Aamu Mustalammella. 
Aamulla ylös ja kiertelya ja kaartelua ympäri Nuuksiota. Useimmille kurssilaisista alue on tuntematon, mutta minulle melkein kuin olisi kotona. Yö Kattilassa (luvan kanssa) ja illalla savusauna.

Muutkin ymmärtää mukavimpien varusteiden päälle. Devoldin huppari ja lundhags traverse housut.