Ruokaa, lisää ruokaa!

Kulunut viikko eräopaskoulussa kohtalaisen ruokatäytteinen. Viikonvaihteessa käväistiin melomassa Liesjärvellä tulevaa reissua suunnitellen. Siitä on hyvä jatkaa alkavaa viikkoa. Alkuviikko kokkailua mokker meijassa. Aamupala ja lounas ravintolakeittiössä itse valmistettuna ja tietysti monella eri tapaa. Lihaa, kalaa, villiyrttejä, leipomista ja vaikka mitä. Enää ei meinaa muistaa mitä kaikkea sitä tuli tehtyä ja syötyä. Käteen jääneet reseptit sisältävät:
-Lihahöystö
-Marinoitu peuranpaisti (nautaa)
-Kirkas lohikeitto
-Letut
-Kaura-omenapaistos
-Vaniljavanukas
-Tattirisotto
-Lohipastrami
-Kesäkurpitsa-chili-valkosipulikeitto
Ja niin edespäin :) Lisäksi aamupalat ja kaikenlainen lisuke edellisiin.

Joku tipu pyrki apajille.
Monella eri tavalla valmistettua lohta, kesäkurpitsaa sekä lohkoperunoita.

Vanukas.
Joskus joutuu tiskaamaankin mikä on ihan kivaa puuhaa kun on kunnon välineet.
Keskiviikon tanssit. Ja joo tuli tanssittua ihan tarpeeksi :) Taitaa Tammelan väki muistaa tämän porukan vielä pitkään. Loppuilta onkin hämärän peitossa...
"Taxin" takapenkin takaseinä. Tai oikestaan pakettiauton väliseinä. Nyt on tainnut musiikkiharrastajalta lähteä mopo keulimaan oikein pahasti. Löytyi sentään tiestoa :)
Tuli aamu vaikka sitä ei juurikaan toivonut edellisen illan jäljiltä. Yö laavulla tulilla ja aamulla melontaharjoituksiin.
Jos ei kanootti kaadu perinteisellä tavalla niin se onnistuu esimerkiksi pienellä merimiespainiottelulla.
Melottiin koko päivä ympäri järveä opetellen eri ohjauskeinoja ja tietysti melottiin hämeen luontokeskukselle kahville. Iltapäivästä kaatuiltiin ja kokeiltiin miltä kanootti tuntuu kun se on täytetty vedellä.