8.5.2014

Eka viikko

Ensimmäinen viikko takana asunnottomuutta ja työttömyyttä. Tähänhän jo alkaa tottumaan :) Ajoin fillarilla Espoosta Tammisaareen jossa on tullut pyörittyä koko viikko. Heti ensimmäisen päivän jälkeen polvi kipeytyi pahasti. Kävellessä tai juostessa ei mitään ongelmaa, mutta polkimien pyöritys alkaa tökkimään jo 25 km jälkeen. Tänään kokeilin ottaa satulaa taaksepäin ja tuntui auttavan jonkin verran. Jos tunnet polven oikkuja pyöräillessä niin vinkkaa ihmeessä. Kipeytyy lumpion yläreunasta ja myöhemmin alta ja polvinivelen ulkorako.

Näin keväällä kun mökkiläisiä ei ole ihan kauheasti ja luonto on liikettä täynnä niin näkee ihan valtavasti elukoita. Tähän mennessä vastaan on tullut:
Merikotka
Kalasääksi
Taivaanvuohi
Valkohäntäpeura
Mäyrä
Lukuisia eri vesilintuja
Kurki
Merihanhi
... ja paljon muuta.


Video jossa muutama lisäkuva. En keksi keinoa kuinka saan siitä linkin. Elämä on niin hankalaa kännykän varassa :)

http://youtu.be/6cNwy-l1jMY

Sellaista viimeinen viikko. Seuraavaksi pitää käväistä Espoossa kun poliisi möhli passihakemuksen. No sit pääsee jo jatkamaan kohti Hankoa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi9/5/14

    Polvijutuista: peruskauraa, mutta olethan tarkastanut etteivät polvet tee sivuttaisliikettä polkimia pyörittäessä, ja/tai onko jalan sijainti polkimella sellainen että polkemisen rasitus tulee polvelle kulmassa? Kuvasta ei näe ovatko jalkineesi lukkopolkimet, mutta sellaisilla olen saanut polvilumpion ympäryksen kipeytymään klossin paikan oltua hieman väärä. Pohkeita voi myös yrittää venyttää, ne kiristyvät itselläni fillaroinnin staattisesta rasituksesta.

    VastaaPoista
  2. Saat youtuben videon näkymään suoraan täällä klikkailemalla youtuben puolella. Siellä on kohta jaa bloggerissa. En tiedä kuinka hyvin se toimii kännykällä.

    VastaaPoista