Androidille ohjelmia

Muutama kätevä lisäohjelma android älypuhelimelle. Ajatuksena sellaisia ominaisuuksia jotka retkeilijän näkökulmasta olisi käytännöllisiä. Kaikki esitellyt ohjelmat on ilmaisia ja löytyy google play kaupasta.

Sää:
Yr.no Näköjään norjalaisilla on paljon rahaa ja hyvä sääennuste. Yr.no toimii nettiselaimella samoin kuin aplikaationakin. Tähän mennessä säätiedot on ollut paikkansapitäviä.
LunaSolCal:
Kaikki auringosta ja kuusta. Nousuajat ja suunnat kalenterin kanssa. Kätevä tietää jos haluaa lämpöä telttaan aamuisin tai mahdollisesti retkeillä suuren kuun aikaan.


Dropbox:
Synkronoi tietoja pilvipalveluun. Kuvat menee automaattisesti eteenpäin ja pilvestä kotikoneelle. Reissun jälkeen kotona on aika kätevää kun kuvat kännykästä on siirtyneet itekseen mahdollista muokkausta varten.
Osmand:
Ilmaiskarttoihin perustuva karttaohjelma johon tiekartat voi ladata offline käyttöä varten. 10 karttaa voi ladata ilmaisversiossa. Eli käytännössä kätevä pyöräilyyn. 10 karttalehteen mahtuu pohjoismaat sekä itämeren rannikkovaltiot.
Bloggeroid:
Blogger blogin päivitys. Ensimmäinen kokeilu tällä ohjelmalla on tämä postaus. Yksi harvoista jossa kuvia voi lisäillä tekstin väliin. Katsotaan miltä näyttää...
Mitä ohjelmia itse käytät puhelimessasi?

posted from Bloggeroid