Astucas, uusi valmistaja retkeilymaailmaan

Astucas.com uusi pienvalmistaja taistelee tietänsä kohti euroopan markkinoita. Ihan kauhean montaa tuotetta merkillä ei vielä ole, mutta koko ajan tulee lisää ja lisää. Tällä hetkellä merkiltä löytyy muutama eri vaate ja tarppi ylläri ylläri cubenista :) 
Amerikassa tälläisiä yhden hengen pikkupajoja tuntuu löytyvän jo todella monta jotka tekevät itse itselleen toimivia varusteita ja pikku hiljaa tuotanto laajenee kaikkien saataville. 
Astucas sijaitsee Espanjassa mikä on hyvä juttu suomalaiselle asiakkaalle, tullimaksuja ei tule. Vain postikulut jotka nekin on kohtalaisen edullisia. 
Pienille paketeille postikulut on 7,87€ - 13,92€ Isot paketit noin 2 kg 21,50€ - 30€ riippuen tilavuudesta. Toimitusaika alle viikko.

Esimerkkinä tuotteita jotka on jo tilattavissa.Ohut keinokuituhuppari. Materiaali 150g/m2 50€ Kuvien perusteella leikkaukset ja istuvuus on hyvä.


Cuben tarppi 220 grammaa koossa 2,5x2,5 metriä. 230€ Erätoverille kilpailija astetta kevyempänä?


Astucas myös tekee mitä ikinä haluatkin. Tunti sitten kysyin kolmikerros kuorirukkasia. Nyt sain vastauksen materiaaleista, mallista ja hinnasta. Taitaa lähteä tilaukseen :)
Tuotteita tulee lisää joten jos siellä ei ole nyt sitä mitä haluaisit niin katso myöhemmin tai ota yhteyttä yritykseen ja pyydä mittatilauksena tehtynä. Hinnat ei ole kalliita.

(kuvat astucas.com)