11.9.2013

Ulkoilublogit

Tein blogin blogeista :) Eli siis listan ulkoiluun liittyvistä blogeista. http://ulkoilublogit.blogspot.fi/ Kaikenlaisia RSS lukijoita sun muita linkkilistojen hallintaohjelmia löytyy, mutta joko ne on kone tai käyttäjäkohtaisia. Ehkä on helpompaa jos ne on kaikkien saatavilla julkisesti.

Jos sinulla on mielessä jokin blogi joka pitäisi lisätä listaan niin kommentoi alle tai kommentoi ulkoilublogin tekstin kommenttiin. Suomenkielisistä blogeista koitan lisätä kaikki jotka liittyvät ulkoiluun oli ne sitten kiipeilyä, pyöräilyä, vaeltamista tai mitä tahansa muutakin jonka voi liittää retkeilyyn jollain tapaa. Muista kielistä löytyy myös lista. Sitäkin saa kommentoida ja ehdottaa linkkejä. Vielä en ole ihan varma kannattaako pitää listaa vain suomalaisista bloginpitäjistä jotka kirjoittaa suomeksi tai englanniksi vai pitäisikö näiden englanninkielisten blogilistauksien olla maailmanlaajuisia?

7 kommenttia:

 1. Ei käyttöoikeutta, ei voi lukea :P

  VastaaPoista
 2. Minä juuri mietin samaa, onko vain väliaikaisesti lukemattomissa.. Mutta hyvä idea, kun itsekin olen niin kökkö löytämään kivoja retkeilyblogeja! :)

  VastaaPoista
 3. No niin, nyt pitäis toimia. Unohtui yksi rasti ruutuun...

  VastaaPoista
 4. Tässä olisi listaan lisäys :) Tosi mukavasti tarinaa ja paljon kuvia.

  http://tunturiunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Jos tulee mieleen blogeja jotka liittyvät ulkoiluun niin kommenttia peliin niin lisäilen listaan.

  VastaaPoista
 6. Hyvä sivusto. Kiva kun loit sen, löytyi taas uutta luettavaa. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi23/4/14

  http://pikkulokki.blogspot.fi/

  VastaaPoista