Tuotekoulutuksessa metsässä

Harvoin työpäivä menee metsässä teltassa nukkuessa ja keittimellä sapuskoita tehdessä. Tällä kertaa aiheena Fenix outdoorin merkit fjällräven, primus, hanwag ja brunton.

Kaikki varustus kånkenissa
Ihan mielenkiinnosta kokeilin mahtuisiko koko varustus fjellun kånkkeniin ja mahtuihan se. Ruoalle ei tarvinnut jättää tilaa kun firma tarjosi sapuskat.
Primuksen keittimen esittelyä.
Suurimman osan koulutuksesta piti retkeilytoimittaja Joppe Ranta. Jopella on pitkä kokemus niin kaupasta kuin tuotteistakin. Osa saattaa tunnistaa nimen retkilehden jutuista.
Illalla kävimme läpi primuksen keittimiä ja niiden toimintaa ja siinä ohessa kaikenlaista muutakin.

Brunton kiikarit
Rastirata ja lisää ruokaa. Päivän aikana käytiin läpi myös bruntonin kiikarit, kengänhoitoaineet ja kateltiin vähäsen telttojakin.

Nakkeja sämpylöihin.Fjällrävenin uusi tuote. Tulossa myyntiin syksyllä/talvella.
Siinä se ilta menikin ja osa yöstäkin nuotiolla istuttaessa. Harvinaisen lämmin keli, koko yön tarkeni samassa varustuksessa kuin päivänkin. Ilmatieteenlaitos väitti yölämpötilaksi +16 astetta. Luultavasti se se piti paikkansa.
Kaasulyhty tuo mukavasti lisävaloa porukalle.
Sitten tuli yö ja aamu liiankin nopeasti. Yö akassa hyttysiltä suojassa. Hyttysiä oli aika paljon näin kesäyönä...
Lisää tuotekoulutusta Jopen johdolla.
Kaikki pääsi myös tekemään tulet firesteelillä.

Fjällräven kajka rinkka.

Uudessa kajka rinkassa kehikkona on koivuvaneria. Luulisi sen olevan heikompaa kuin alumiinin. Testinä väänsin yhden koivulistan poikki. Voimaa saa käyttää todella paljon ja lista taipuu oikein kunnolla ennen kuin napsahtaa poikki. Sitä ei voi hajoittaa normaali käytössä.
Tälläinen oli tämä työpäivä.