Icebreaker T-paita hajoilee lisää

Nyt noin 8 kuukautta myöhemmin paitaan on ilmestynyt muutama reikä lisää. Laitoin kesäkuussa paidan päälle. Reikien koko on silti aika pientä vaikka niitä on jo kolmessa kohdassa ja monta vierekkäin. Ihan koko aikaa paita ei ole ollut päällä. Veikkauksena arvioisin muutaman viikon olleen jokin muu paita. Lisäksi töissä on eri vaatteet. Pesukertoja on 13 kappaletta normaali pyykkikoneessa sekalaisen muun pyykin seassa.

Ensimmmäiset reijät ilmestyi vatsan kohdalle noin kuukauden käytön jälkeen. Tällä hetkellä samassa kohtaa on 10 pientä muutaman millin levyistä reikää. Alan uskomaan vyön solkea reikien aiheuttajaksi.
Kuvassa vatsan alueen reikiä. Kun kangasta venyttää kokonaismääräksi tulee 10 reikää.

 Myös keskelle selkää on ilmestynyt muutama reikä sekä toiseen kylkeen.

Deodorantti, perus nivean antiperspirantti alkaa hajottamaan kainaloita. Kangas muuttuu vaaleaksi ja muuttuu koppuraiseksi. Dödöä tosin ei tule käytettyä joka päivä. Määrästä en osaa sanoa tarkkaa, mutta ehkä 3/4 osaa tämän testin päivistä. Voi olla vähemmänkin.
Näin syksyllä sekä talvella päällä on aika monta kerrosta suojaavaa vaatetta eikä t-paita pääse kulumaan kovinkaan paljoa. Kunhan ilmat lämpenee ja alkaa kesäkelit niin uskoisin paidan tuhoutuvan lopullisesti. Itse veikkaan heinäkuun loppua, mitä veikkaat sinä?